Vse kategorije
EN

Tukaj ste :Domov> Trajnostni razvoj

NAŠA ZAVEZA

1659609507877411


    OKOLJE


zemljišče
objekti
Vpliv
sončna energija
standardna

Ohranjanje tal in vode

Njegovi kazalniki koristi dosegajo ali presegajo ciljno vrednost. Ekološko varstvo okolja, ekološka struktura je bolj stabilna, funkcija ohranjanja vode in tal je izboljšana, kar prispeva k polnjenju podzemne vode.

Popolna ECO naprava

Čiščenje odpadne vode in odplak, centralno sesanje lesa, omara za suho odstranjevanje prahu, oprema za odstranjevanje prahu iz vreč, odstranjevanje prahu z vodnim pršenjem, adsorpcija z aktivnim ogljem, čiščenje izpušnih plinov v omarici z vodno zaveso.

环保主题-03

Zmanjšajte emisije CO2 za 500 ton

Fotovoltaična proizvodnja električne energije je proizvodnja električne energije iz obnovljivih virov, ki jo je mogoče reciklirati v naravi. Uporablja se za zmanjšanje proizvodnje CO2, ki ga povzroča proizvodnja električne energije iz premoga, in zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida.

Okoljski udarec

Atmosferski vpliv na okolje Emisija prahu in barvne meglice ustreza zahtevam glede emisij trdnih delcev. Emisija HOS je v skladu s standardom emisije hlapnih organskih spojin za površinske premaze.

ogljični odtis


DRUŽBENA ODGOVORNOST

Zaslon Zhitao ima pozitivno vlogo pri spodbujanju in podpiranju družbene odgovornosti. Strogo bodite osredotočeni na etične delovne prakse, okoljska prizadevanja in storitve skupnostim, kjer delajo naši zaposleni. 


社会责任s

Srebrna ocena EcoVadis

Zhitao display je zaključil prvo letno oceno trajnosti z EcoVadisom, zaupanja vredno globalno organizacijo za ocenjevanje trajnosti poslovanja, ki je leta 2022 dosegla oceno »Sliver«. Več kot 75,000 podjetij uporablja platformo EcoVadis za primerjavo svojih trajnostnih programov z univerzalno kartico kazalnikov.

Prav tako sebe in svoje dobavitelje smatramo odgovornimi do najvišjih etičnih standardov. Prispevamo k podpori osrednjim dobaviteljem in zahtevamo njihovo sodelovanje pri naši celoviti reviziji družbene skladnostiPoleg EcoVadisa smo dobili tudi ISO45001 in SA 8000.

Spoštovanje mednarodnega prava človekovih pravic,očitno v naši družbi pa tudi med našimi podizvajalci in partnerji.

Zhitao zaposluje te podzaposlene posameznike v naših pisarnah in obratih ter širi naš načrt zaposlovanja za invalide, manjšinske skupine, izolirane ženske in mlade matere samohranilke, ekonomsko prikrajšane, dolgotrajno brezposelne, vojne veterane in starejše.社会责任-2s

TRAJNOST

Zasloni Zhitao so zavezani k izpolnjevanju standarda okoljskega oblikovanja ali uporabi obnovljivih, recikliranih ali certificiranih materialov za zmanjšanje končnih odpadkov, tako da odpadkom dajo drugo življenje, ko odpadki postanejo vir. Do leta 2025 zagotavljamo vse lesene surovine s FSC COC, 100-odstotno sledljivo iz trajnostnega vira.

1-1