Vse kategorije
EN

O nas

Tukaj ste :Domov> O meni > predstavitev podjetja

1-letnik

Pisarna

Koncept skupine Y je vseazijska maloprodajna vizualna prikazovalna agencija, ki ponuja rešitve za celotno blagovno znamko. Njegov sedež je v Singapurju, kjer je zavezan zagotavljanju profesionalnega načrtovanja podobe za blagovne znamke. Poslovanje naše skupine vključuje: načrtovanje celotne podobe blagovne znamke, zaslon trgovine načrtovanje, prodajni pulti, dekoracija butikov, izložbe, POSM razstave, Roadshow, Podium in različni dogodki.

Storitve naše skupine obsegajo izvirno kreativno zasnovo, prototip, proizvodnjo, namestitev na kraju samem in globalno dostavo, lahko strankam zagotovijo popolne podporne storitve na enem mestu. Imamo fiksno in dolgoročno proizvodno tovarno na Kitajskem in številne podporne ekipe za pomoč strankam v azijsko-pacifiški regiji, da strankam prilagodimo vizualne prodajne rešitve v skladu z lokalnim trgom.Naša prednost

interakcija 图标

Interakcija Komunikacija

Zagotavljanje storitev za stranke 1 proti 1, ena ekipa je zgrajena za spremljanje naročila, od predhodne komunikacije, oblikovanja, proizvodnje, dostave in naknadnih storitev. Naš proizvodni proces je vizualizacija, deljenje celotnega procesa prek spletne delovne postaje.

inovacija 图标

Inovacijsko oblikovanje

Z bogatim poznavanjem maloprodajnega in oglaševalskega področja ter z združevanjem tržnih trendov in zahtev strank kreativni oblikovalci zagotavljajo ustrezne oblikovalske rešitve rekvizitov, pomagajo povečati prodajo izdelkov

nezmotljivost 图标

Nepogrešljiva proizvodnja

Vztrajajte pri izdelavi visokokakovostnih stojal za trge. Več kot 20 let strokovnih proizvodnih izkušenj, nadaljujte z raziskavami in razvojem novih trajnostnih materialov za ekološko oblikovanje.


业务流程-01

公司客户名单照片